Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Lisää: Changyuan nosturi Industrial Park. Henan

Yhteystiedot: Haibao Zhao

Puh: 86-0373-3761862

Mobile: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Sähköposti: bettercrane@gmail.com

Yksi palkki siltanosturi

Yksi palkki silta craneBrief introductionSingle beam siltanosturi on nostolaitetta, joka toteutetaan workshop-, varasto-ja material-kentälle. Koska molemmat päät ovat etsiä

Tuotetiedot

Yksi palkki siltanosturi

Lyhyt esittely

Yhdellä puomin nosturin on nostolaitetta, joka toteutetaan workshop-, varasto-ja material-kentälle. Koska molemmissa päissä sijaitsevat pitkä sementti sarake tai metalli kiinnike, sillan muoto on kuin silta. Yhden hengen palkki siltanosturi annetun molemmin puolin kohonnut rautateiden pitkittäinen toiminta siltaa pitkin, voi hyödyntää täysimääräisesti nostamalla materiaali maasta laitteiden estää sillan alapuolella olevan tilan. Se on yleisimmin käytetty laji keikauta koneet.

Kantaja:

Yhdellä puomin nosturin on tärkeä työkalu ja laitteet ymmärtää,- ja automaatiovälineet postia tuotantoprosessin nykyaikaisen teollisuustuotannon ja kuljetus. Niin palkki silta nosturi sisä- ja teollisuuden ja kaivosyrityksiltä, Silitysrauta ja terästeollisuuden, rautatiekuljetus, portti ja terminaali sekä logistiikka ja muut yksiköt ja paikkoja on käytetty laajalti.

Span voi perustua koskevia standardista suunnittelu, käytännön tasolla A3, 25 astetta C-40 ympäristön käyttölämpötila. Kieltää syttyviä, räjähtäviä syövyttävä ympäristö.


Hot Tags: yksi palkki siltanosturi, Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd on yksi johtava yksi palkki silta Nosturien valmistajille ja toimittajia Kiinassa Tervetuloa ostaa räätälöityjä, alhainen hinta ja Halvat electric yksi palkki yläpuolella matkustaa nosturi, sähkö siltanosturit crane, kaksikeilainen siltanosturi, ja olet tyytyväinen tarkista hinta ja tarjouksen tehtaallamme. toimittajien Kiina, valmistaja, factory, ostaa, halpa, räätälöityjä, alhainen hinta, tarjouksen
Liittyvät tuotteet