Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Lisää: Changyuan nosturi Industrial Park. Henan

Yhteystiedot: Haibao Zhao

Puh: 86-0373-3761862

Mobile: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Sähköposti: bettercrane@gmail.com

Malli manuaalinen toiminnan yhdellä puomin nosturi

Malli manuaalinen toiminnan yhdellä puomin nosturi

Malli käsikirja toiminnan yhden puomin CraneModel käsikirja toiminnan yhdellä puomin nosturi on kuljettaa määrä ei suuresti ja kovin tehokasta ja valtaa, työpaja tai varaston equ nopeus

Tuotetiedot

Malli manuaalinen toiminnan yhdellä puomin nosturi

Malli käsikirja toiminnan yhdellä puomin nosturi on kuljettaa määrä ei suuresti ja kovin tehokasta ja nopeuden valtaa, työpaja tai varasto huolto.

Etu

Kevyesti pieni skaalattuna malli. Tarvitse ohjaukseen. Sovellettavuutta hyvä, maksaa halpoja ja niin edelleen. Koska edut, se on laajalti käytetty työpaikoilla päätösvaltaa.

Tämä kone koostuu pääasiassa bridge, laite ja manuaalinen monorail auton koriin ja muut tärkeimmät osat, auto, ajo ja tavaroiden nostamiseen Ketjuveto, manuaalinen monorail auton asetettu alhaisin kustannuksin. Jos on tarpeen, minun yrityksen puolesta suunnitella ja valmistaa.

Hot Tags: malli manuaalinen toiminnan yhdellä puomin nosturi, SDQ-3 malli manuaalinen operatiivisen palkki keskeyttäminen nosturi toimittajien Kiina, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, räätälöityjä, alhainen hinta, tarjouksen
Liittyvät tuotteet