Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Lisää: Changyuan nosturi Industrial Park. Henan

Yhteystiedot: Haibao Zhao

Puh: 86-0373-3761862

Mobile: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Sähköposti: bettercrane@gmail.com

LD tyyppi Electric kaksikeilainen siltanosturi

LD tyyppi Electric kaksikeilainen siltanosturi

Perustiedot. Tuotekuvaus sopiva nosto paino on 1 16t ja sopiva span 7.5-22,5 metriä, ympäristön Käyttölämpötila -25 + 40 C. alueella Tämä tuote on säännöllisesti crane, laajalti käytetty matalan taajuuden tai vähemmän mitoitettu nosto paikkoja, kuten mekaaninen valmistus...

Tuotetiedot

Perustiedot.

NO.:LD tyyppiTyyppi: yksirivinen palkki nosturi
Sovellus: rakentaminen käyttö, työpaja käyttöCrane: silta Nosturit
Rintareppu tyyppi: KaapeliTärkein palkki muodossa: yhtenäinen palkki
Power Source: sähköLiikkuvat tyyppi: kiinteä
Asennus: koottuSertifiointi: ISO9001: 2000
Kunto: uusiAlkuperä: Henan
Nosto korkeus: 1-20tKärkiväli: 7.5-22,5 metriä
Ympäristön Käyttölämpötila: -25 ~ 40 astettaTyön taso: A3
Valvonta menetelmä: maahan, valvomossa ja kaukosäädinHS koodi: 84261190
Tuotannon kapasiteetti: 5000PCS / vuosi

Tuotteen kuvaus

Sopiva nosto paino on 1 16t ja sopiva span 7.5-22,5 metriä, ympäristön Käyttölämpötila -25 + 40 C. alueella Tämä tuote on säännöllisesti crane, laajalti käytetty matalan taajuuden tai vähemmän mitoitettu nosto paikkoja, kuten mekaaninen valmistus-, kokoontumis-, varasto- ja poika.

LD electric yhden-palkki-nosturi on suunniteltu mukaan standard JB/T1306-1994, käyttää CD1-levyn MD1 sähköinen nostolaite tullut eräänlainen kevyt ja pieni nosturin rautatie.

Edut: lyhyt, jotta aikana, taloudellista hyötyä

Nosturi on varustettu maahan, valvomossa ja kaukosäädin, valvomossa on kaksi lomakkeita loppuun ja puolella avattu ovi, käyttäjät voivat käyttää.

Tuote-eritelmänLDA
OhjaustapaElectric
Valvontakeskus
Nosto paino: 5t, span: 12m, nostokorkeus: 6m, työn tasoa: A3
Kuvaus: LD
Valvomossa (erillinen Valvomo KS ja suljettu valvonnan Tietoa BS)Nosto paino: 5t, span: 16,5 m, nostokorkeus: 6 m, työn tasoa: A3, erillinen Valvomo KS
Kuvaus: LD
Kaukosäädin
Nosto paino: 2t, span: 13,5 m, nostokorkeus: 6 m, työn tasoa: A3


Yrityksen profiili

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd On ammattimainen valmistaja nostolaitteiden suuri osakeyhtiö

Sen päätuotteita ovat yhden- ja kahden kauko cranes.bridge Nosturit, telinenosturit, metallurgisen Nosturiträjähdykseltä Nosturit, laivanrakennus telinenosturit, sillan asennus koneet ja yhtiö. Yhtiön täydellinen pätevyys valmistus, asennus ja huolto ja täyttää vaatimukset eri toimialoilla.

Yritys sijaitsee suurin teollisuuden taajaman alueella maa - Henan Changyuan nosto laitteet alueella. Yhtiön rekisteröity pääoma on RMB 120 miljoonaa yuania ja yritys on kiinteän omaisuuden RMB 80 miljoonaa Yuan.The ensimmäisen vaiheen hanke kattaa alueen 226,360 neliömetriä, mukaan lukien 11,760 neliömetriä toimistorakennuksia, 58, 076 neliömetriä työpajoja ja 66,166 neliömetriä ulos-ovi toiminnan aloilla. Yhtiö on täydellisempi laitteiden tuotannon ja testauksen ja on kehittynyt teollisuuden teräksen esikäsittely, digitaalinen, auto juotos ja koneen käsittely teknologia-aloilla.

Kiitos yli 20 vuoden kokemuksella nosto-yhtiöllä on monipuolinen tuotantoa ja kaupan kokemus. Perustamisestaan yhtiö on kiinni sen Tenetin ihmislähtöistä, tieteellistä, teknologista innovaatiota ja hyvää palvelua. yritys tarvitsee tämän tuotteen olevan laadukas ja tehokas. Yrityskulttuuri ydin on ihmisten kunnioittaminen, ammatillinen ja tieteellinen ja realistinen, tehokas ja erinomainen.

Työntekijöiden kokonaismäärä on 1200, mukaan lukien yli 60 väli- ja vanhempi tekninen henkilöstö. Laitoksen ympäristössä on kaunis ja kasvi on täydellinen mukavuudet, kuten työntekijöiden asuntolat, asiantuntija rakennus ja monitoiminen ruokala. Perustuu ihmisten johtamiseen, yhtiö on käyttänyt monia kykyjä ja antaa täysipainoisesti kykyjään, jolloin tuotteiden laadun, työntekijöiden kykyä ja tutkimus-ja parantaminen. Kaikki nämä auttavat yritys rakentaa itse erinomainen nosto laitteiden valmistaja maassa.

Kehityksen käsitteen uskoivat kaikkien jäsenten yritys on laatu materiaali + täydellinen laitteet + kehittynyt tekniikka = laatutuote + hyvä asiakaspalvelu = elämän yrityksen. Yhtiö on kulunut kolme sertifiointi. Sen jälkeen myyntiin palvelukeskuksia Pääkaupungit valtakunnallinen yritys takaa, että teknikot voivat tarjota paikan päällä palvelun palvelupyyntö vastaanotetaan 24 tunnin kuluessa. Tämä on yleisesti arvioitu asiakkaat ja lupaus pitää yrityksen, integroitu yksityisyritysten ja nopeasti kasvava tieteen ja teknologian yritys.

Kaikki kunnioitukseni ystävät kaikilta elämänaloilta ja uusien ja vanhojen asiakkaiden, jotka tukevat ja hoitaa yritystoiminnan kehittämiseen.

Vilpittömästi tervetulleeksi kaukonäköinen henkilöstön yhteistyöhön kanssamme yhteistä etua!
Hot Tags: LD tyyppi electric kaksikeilainen siltanosturi, toimittajien Kiina, valmistaja, factory, ostaa, halpa, räätälöityjä, alhainen hinta, tarjouksen
Liittyvät tuotteet