Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Lisää: Changyuan nosturi Industrial Park. Henan

Yhteystiedot: Haibao Zhao

Puh: 86-0373-3761862

Mobile: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Sähköposti: bettercrane@gmail.com

Valimo nosturin koukku

QDY valimo siltanosturi, jossa hookTwo kannattimet ovat vain vahvempia kuin yksi tehdä HY yläpuolella nosturi raskaiden kuormien jopa 74/20t alueen kattavuus käsittely ihanteellinen ratkaisu. Kuten kaikki HY factory

Tuotetiedot

QDY valimo nosturin koukku

Kaksi kannattimet ovat vain vahvempia kuin yksi tehdä HY yläpuolella nosturi raskaiden kuormien jopa 74/20t alueen kattavuus käsittely ihanteellinen ratkaisu. Kuten kaikki HY tehtaan nosturia nämä yksiköt ovat saatavana useita tärkein palkki yhteys versiot ja parhaiten uuden tai olemassa olevien rakennusten ja paras toimivuus, monipuolisuuden ja helppouden. HY nosturin ominaisuus hitsattu olevat. Kaikki osat käytetään tärkein kannattimet ja lopulta kannattimet ovat tietokoneen optimoitu korkean suorituskyvyn ja keveys, voimaa ja kustannukset tehokkuutta huomattavia etuja.

DY nosturin hyödyntää keskipitkän ja raskaiden valmistus. Nämä siltanosturit soveltuvat valu tehtaalle.

Valimo-nosturi on tärkeimmät laitteet terästä sulatus tuotanto.

Kapusta nostureita käytetään siirtää teräs tai Silitysrauta valusangot, teräksen sulatuksessa työpaja korkean lämpötilan ja paljon pölyä. Tavanomaisen järjestelmän: käyttämällä suljettu ohjaamo.

Kunkin toimielimen on H luokan. Ja isulating YZR tyyppi motor.working korkein lämpötila on 60° C, sijoittaa kanssa kehittynyt sähköinen vinssi on tehty hitsaus teräs aluksella, vaihdelaatikko kiinnittyvä ja ratchet pyörän.

Teho: AC 3Ph 380V 50Hz tai mukaan asiakkaan vaatimus.

Ohjaustapa: mökki valvonta/kauko-ohjain/Ohjauspaneeli riipus linja


Hot Tags: valimo nosturin koukku toimittajien Kiina, valmistaja, factory, ostaa, halpa, räätälöityjä, alhainen hinta, tarjouksen
Liittyvät tuotteet