Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Lisää: Changyuan nosturi Industrial Park. Henan

Yhteystiedot: Haibao Zhao

Puh: 86-0373-3761862

Mobile: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Sähköposti: bettercrane@gmail.com

Monitoiminen vaijeri Hoist

Monitoiminen vaijeri Hoist

Basic Info Tuotekuvaus 1. turvallinen ja kätevä käyttää. 2. kanssa erittäin suuri keikauta korkeus ja paino 3. kaksinkertaisella nopeudella nosto kaksinkertainen nopeus käynnissä. Nopeasti ja hitaasti nopeus suhde on 1:3, 1:4, 1:10 4. siirtolaitteet mekanismi dual jarrutus järjestelmän 5. langaton kytkin laitteen 6. kanssa kaksinkertainen...

Tuotetiedot

Perustiedot

Malli NO.:HCTyyppi: sähköinen nostolaite
Sertifiointi: ISO 9001Standardi: kansallisten standardien
Kapasiteetti: 16-32tTavaramerkki: vaatimuksia
Erittely: HCAlkuperä: Kiina
HS koodi: 8425110000


Tuotteen kuvaus

1. turvallinen ja kätevä käyttää.

2. ultra suuri keikauta korkeus ja paino

3. double nopeuden nosto, kaksinkertaisella nopeudella käynnissä. Nopeasti ja hitaasti nopeus suhde on 1:3, 1:4, 1:10

4. nosto mekanismi dual jarruilla

5. langaton kytkin laitteen kanssa

6. riviväli-laitteen kanssa

7. on erittäin digitaalinen näyttölaite

8. Sähköiset golfkärryt ankkuri-laitteen kanssa

9. hallita kauko-ohjaukseen ja käsikäyttöinen.


Yrityksen tiedot

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd On ammattimainen valmistaja nostolaitteiden suuri osakeyhtiö

Sen päätuotteita ovat yhden- ja kahden kauko cranes.bridge Nosturit, telinenosturit, metallurgisen Nosturit, anti-räjähtävä Nosturit, laivanrakennus, telinenosturit, silta asennus koneet ja yhtiö. Yhtiön täydellinen pätevyys valmistus, asennus ja huolto ja täyttää vaatimukset eri toimialoilla.

Yritys sijaitsee suurin teollisuuden taajaman alueella maa - Henan Changyuan nosto laitteet alueella. Yhtiön rekisteröity pääoma on RMB 120 miljoonaa yuania ja yritys on kiinteän omaisuuden RMB 80 miljoonaa Yuan.The ensimmäisen vaiheen hanke kattaa alueen 226,360 neliömetriä, mukaan lukien 11,760 neliömetriä toimistorakennuksia, 58, 076 neliömetriä työpajoja ja 66,166 neliömetriä ulos-ovi toiminnan aloilla. Yhtiö on täydellisempi laitteiden tuotannon ja testauksen ja on kehittynyt teollisuuden teräksen esikäsittely, digitaalinen, auto juotos ja koneen käsittely teknologia-aloilla.

Kiitos yli 20 vuoden kokemuksella nosto-yhtiöllä on monipuolinen tuotantoa ja kaupan kokemus. Perustamisestaan yhtiö on kiinni sen Tenetin ihmislähtöistä, tieteellistä, teknologista innovaatiota ja hyvää palvelua. yritys tarvitsee tämän tuotteen olevan laadukas ja tehokas. Yrityskulttuuri ydin on ihmisten kunnioittaminen, ammatillinen ja tieteellinen ja realistinen, tehokas ja erinomainen.

Työntekijöiden kokonaismäärä on 1200, mukaan lukien yli 60 väli- ja vanhempi tekninen henkilöstö. Laitoksen ympäristössä on kaunis ja kasvi on täydellinen mukavuudet, kuten työntekijöiden asuntolat, asiantuntija rakennus ja monitoiminen ruokala. Perustuu ihmisten johtamiseen, yhtiö on käyttänyt monia kykyjä ja antaa täysipainoisesti kykyjään, jolloin tuotteiden laadun, työntekijöiden kykyä ja tutkimus-ja parantaminen. Kaikki nämä auttavat yritys rakentaa itse erinomainen nosto laitteiden valmistaja maassa.

Kehityksen käsitteen uskoivat kaikkien jäsenten yritys on laatu materiaali + täydellinen laitteet + kehittynyt tekniikka = laatutuote + hyvä asiakaspalvelu = elämän yrityksen. Yhtiö on kulunut kolme sertifiointi. Sen jälkeen myyntiin palvelukeskuksia Pääkaupungit valtakunnallinen yritys takaa, että teknikot voivat tarjota paikan päällä palvelun palvelupyyntö vastaanotetaan 24 tunnin kuluessa. Tämä on yleisesti arvioitu asiakkaat ja lupaus pitää yrityksen, integroitu yksityisyritysten ja nopeasti kasvava tieteen ja teknologian yritys.

Kaikki kunnioitukseni ystävät kaikilta elämänaloilta ja uusien ja vanhojen asiakkaiden, jotka tukevat ja hoitaa yritystoiminnan kehittämiseen.

Vilpittömästi tervetulleeksi kaukonäköinen henkilöstön yhteistyöhön kanssamme yhteistä etua!

Hot Tags: Monitoiminen vaijeri nostin, toimittajien Kiina, valmistaja, factory, ostaa, halpa, räätälöityjä, alhainen hinta, tarjouksen
Liittyvät tuotteet